0
  1. Главная
  2. / ГР. СВЕТИ ВЛАС
  3. / Квартира, апартаменты
  4. / Краун Форт Нокс, Студия 49,38 м2, с панорамным видом на море, Святой Влас, Болгария, 44500 евро #26198254

Краун Форт Нокс, Студия 49,38 м2, с панорамным видом на море, Святой Влас, Болгария, 44500 евро #26198254

Характеристики

Объект

Вид
Вторичка
Линия от моря
Третья линия
До моря
200 м
До аэропорта
30.0 км
Вид на море
есть
Вид из окна
Частичный вид на море, Вид на город, Вид на улицу
Сторона света
Юг
Площадь
49.4
Площадь участка, м²
-
Комнат
1
Спален
Студия
Этаж
5
Мебель
-
Кондиционеры
есть
Отопление подробно
Мультисплит (Один внешний блок, внутренних несколько)
Отдельный вход
Есть
Большая терасса
Есть

О Комплексе

Этап строительства
Завершено
Год постройки
2010
Материал стен
-
Этажность
6
Отопление
Автономное
Безопасность
СОТ, Вход по Чипам, Камеры Видеонаблюдения, Закрытый подъезд, Охрана
Парковка
Общественная
Двор без машин
Да
Услуги управляющей компании
Нет управляющей компании, Подготовка к приезду Владельца, Заселение гостей, Консьерж сервис, Заказ такси, Аренда автомобилей, Заказ экскурсией, Уборка апартаментов, Стирка
Инфраструктура рядом
Общественный бассейн, Фитнес центр, Большой теннис, Тренажёрный зал, Футбольная площадка, ВоркАут, Парк, Детская площадка, Продуктовый магазин, Магазин у дома, МОЛ, Магазин Хозяйственный, Поликлиника, Мед центр, Парикмахерская, Салон красоты, Детские кружки, Спортивные детские кружки

Удобства Комплекса

Лифт
есть
Спа в комплексе
Есть
Спа характеристики
Финская Баня, Турецкая Баня, Джакузи, Массаж, Процедуры Красота
Детская инфраструктура
Есть
Детская инфраструктура (детали)
Детский бассейн, Детская площадка
Спорт инфраструктура
Есть
Спорт инфраструктура (детали)
Кардио зона, Силовая Зона, ВоркАут Площадка, Футбольное поле, Большой Теннис корт, Настольный Теннис, Баскетбольная площадка
Бассейн открытый
Есть
Бассейн закрытый
нету
Уникальные характеристики
Очень зелёная Территория, Ухоженная территория, Рецепция, Транспортная доступность
Ресторан в комплексе
Есть

Финансовые условия

Гарантированный доход
до 3%
Без таксы
С таксой поддержки
Такса поддержки в год
500
Инвестиционная (пассивный доход)
Да
Рассрочка наличие
-
Рассрочка подробно
-
Налоги
30 - 50 евро

Описание

ID 26198254
Комплекс "Краун Форт Нокс", апартамент студио, Свети Влас
Цена: 44500 евро
Населено място: Свети Влас
Стаи: 1
Обща площ: 49,38 кв. м.
Етаж: 5/6
Плащане за поддръжка - 500 евро годишно
Етап на строителство: сградата е въведена в експлоатация - Акт 16
Плащане:
2000 евро депозит,
100% при подписване на нотариален акт за собственост.

Напълно обзаведен и готов за живеене или отдаване под наем апартамент, в един от най-добрите курортни комплекси на брега, с изглед към морето. Можете да посрещнете зората на терасата.

Краун Форт Клуб"/Crown Fort Club е модерен комплекс, е един от петте комплекси влизащи в състава на голям проект на "Форт Нокс Grand Resort", разположен на хълм в близост до морето, заобиколен от гори, между курорта Елените и град Свети Влас, в 200-350 метра от плажа. Мястото е много приятно и спокойно и само на 10 минути път с кола от известния курорт Слънчев Бряг. Между курортите на брега и комплекса е изградена система за обществен транспорт, такси и др.

"Краун Форт Клуб" предлага на собствениците на апартаменти прекрасна гледка към залива на Слънчев Бряг, планината и старинния град Несебър, както и неповторим климат, лечебна комбинация от планински и морски въздух. Комплексът разполага с най-добрата инфраструктура на брега, която ви позволява да съчетаете разнообразна активна почивка с релакс. Комплексът е добре поддържан, добре озеленена територия, с басейн, детска площадка, зони за отдих, пейки, дървета, храсти и цветни лехи, на разположение на наемателите многобройни услуги и забавления.

Сградите на "Crown Fort Club" имат стоманобетонна монолитна конструкция, предназначени за целогодишно живеене, външните стени са изолирани с 5 см слой хидротеплоизолация BAUMIT и минерална мазилка. Всички интериорни и интерквартирни прегради са тухла или итонг. Предлага просторни апартаменти с различна площ и оформление. Всички апартаменти в комплекса се продават с довършителни вътрешни работи, монтирани санитарни възли в баните, напълно готови за живеене. Всеки апартамент има климатик със система за отопление и охлаждане, повечето са обзаведени.

Довършителни апартаменти:

Коридор: под-керамични подови плочки, стени-латексова боя, таван-латексова боя.
Баня: под-керамични подови плочки, стени-керамични плочки, окачен таван. Инсталиран електрически бойлер, санитарно оборудване-тоалетна чиния, умивалник, душ кабина, мебели и аксесоари (рафтове, огледални куки и др.)
Дневна/спалня: под – ламиниран паркет, стени, таван – латекс, климатик (зима-лято) – във всяка стая,
Металопластични прозорци с щори и мрежи против комари.
Кухненски бокс: под-керамични подови плочки, стени, таван-латексова боя
Тераса: под-гранитогрес, стени-минерална боя
Вътрешни врати-MDF
Външните врати са метални с декоративно покритие.
Кабелите са положени за свързване на телевизия, интернет, телефон.
"Crown Fort Club" заедно с 4 други комплекса от проекта "Fort Knox Grand Resort" предлагат на собствениците на апартаменти огромен брой възможности за забавление:

Три ресторанта с българска / европейска кухня, бар, салон за сладолед
Три хранителни магазина и магазини за плажни аксесоари;
Фитнес зала и фитнес уреди на открито
Сауна
Интернет клуб и Wi-Fi покритие на територията
СПА център и хамам
Детски клуб
Велосипед
Фризьор
Масаж
Медицински център
Обменно бюро
Агенция
Наем
Пазарувайте мебели и аксесоари за дома
Площадка
Охраняем паркинг
17 (!!!) басейни за деца и възрастни, включително басейни с изкуствени вълни и джакузи. Всички басейни се контролират от спасители за безопасността на почиващите, безплатни шезлонги.
Два тенис корта, с осветление и възможност за игра на футбол на закрито
Мини голф
Билярд и тенис на маса, детски компютърни игри
Огромните площи за озеленяване правят комплекса уютен и благоприятен за спокойна почивка.
"Crown Fort Club" е отлична възможност за закупуване на апартамент с прекрасна гледка към морето, в комплекс с всички удобства и на достъпни цени.

Цената на сервизното обслужване на комплекса е 12 евро / кв. м годишно.


Курортът Свети Влас започва активно да се развива през 1963 година. Тогава на крайбрежната ивица се появиха първите хотели и ресторанти. Втората вълна на развитие на курортната зона падна в началото на 2000-те. И сега курортът продължава да се изгражда активно. По време на туристическия сезон строителството спира, така че почиващите могат да бъдат спокойни – нищо няма да наруши спокойствието им. Почивката в курорта перфектно съчетава плуване в морето, дълги разходки и слънчеви бани. Лечебният планински въздух е идеален за малки деца, за които почивката в Свети Влас дава възможност и за укрепване на имунната и дихателната система. Сред туристите, избиращи курортна зона Свети Влас, най-много са възрастните двойки и младите семейства с деца. Курортът разполага с всичко необходимо за малките гости: басейни с жаби, детски площадки, детски клубове, развлекателни програми, творчески работилници. За разлика от съседния Шумен и весел курорт Слънчев бряг, Свети Влас предлага тиха почивка сред природата със семейството. Желаещите да танцуват в дискотека или да пеят на караоке могат да се разходят до Слънчев бряг пеша или да вземат такси.

Свети Влас е любимо място за почивка на почтените българи, затова в курорта особено внимателно следят за чистотата и безопасността. Тук се намират летните резиденции на много депутати и кметове, президентското семейство с удоволствие прекарва времето си през топлите месеци на местните златни плажове.

Свети Влас е уникално по природа място - благодарение на съчетанието на морски, планински и горски въздух в курорта преобладава специален микроклимат. Освен красивата природа, Влас е известен и с модерното яхтено пристанище и амфитеатъра, където през лятото се провеждат различни мероприятия. Атракция са и екопътеките-планински маршрути, подходящи за неусложнени пешеходни преходи в планински гористи местности. Курорт, макар и малка, но е подходящ за целогодишно живеене, благодарение на напредналите инфраструктура – наличие целогодишно автогара съобщения от съседните градове, училище и детска градина, модерно оборудван болница, а също и магазини и големи супермаркети. Най - близкият голям град Бургас е на 40 км. разстоянието до Варна е 100 км.

Расположение

Укажите Вашу контактную информацию и мы с удовольствием расскажем Вам больше о данном объекте!

Укажите Вашу контактную информацию.

Похожие предложения